2023-08-14
暑假就系要周围游🤩今次一家去愉景湾chill下,讲得chill下一定要叹下午茶食cake啦☕️ 我哋拣咗 #愉景湾酒店 食#蜡笔小新主题下午茶套餐 ,酒店大堂而家周围都充满蜡笔小新 😆感觉好轻松开心,仔仔仲周围揾蜡笔小新元素影相📸️好似寻宝咁~ 呢个蜡笔小新主题下午茶套餐非常丰富,一摆上枱大人细路都觉得好惊喜啊!总共有15款唔同嘅点心,有咸有甜,我哋一家四口都食得好满足啊!🥪炭烧三文鱼奶油包多士配三文鱼籽好香,啖啖三文鱼好鲜甜🥧焗松露酱大蒜挞松脆可口,松露爱好者一定钟意🧁红桑子及白朱古力忌廉泡芙酸酸甜甜好开胃,好有夏天甜品气息🍑白桃慕丝饼有入口即溶嘅口感😍桃味香甜🍿爆米花焦糖奶涷焦糖味两食,两个仔一人一杯劲happy呢个餐附送两杯饮品,热饮仲会有小新装饰,用嘅餐具都系蜡笔小新主题,真系好得意啊!👏🏻食完仲有小礼物🎁 #蜡笔小新餐具 带返屋企留念~呢个下午茶咁多小新陪住真系好开心,推荐大家一家大细嚟食👍🏻食完再周围行下影相,玩足一日,渡过一个美好嘅假期☀️
🥪炭烧三文鱼奶油包多士配三文鱼籽
好香,啖啖三文鱼好鲜甜
🥧焗松露酱大蒜挞
松脆可口,松露爱好者一定钟意
🧁红桑子及白朱古力忌廉泡芙
酸酸甜甜好开胃,好有夏天甜品气息
🍑白桃慕丝饼
有入口即溶嘅口感😍桃味香甜
🍿爆米花焦糖奶涷
焦糖味两食,两个仔一人一杯劲happy