2022-11-28
之前喺网上见到呢间餐厅同蜡笔小新合作 即刻同咗好钟意小新嘅友人讲 呢日就约埋佢嚟朝圣啦😉 见到餐厅门口贴住咁多蜡笔小新嘅贴纸 已经令到我地好兴奋啦😚 雪糕咖喱吉列猪扒饭 大辣 呢个系期间限定嘅菜式 呢段时间嚟一定要叫嚟试吓呀😌 雪糕配咖喱饭真系非常新奇有趣 半边嘅甜筒放上咖喱上面 都真系好啱打卡😎 雪糕同咖喱嘅混合令咖喱口感更加顺滑 出乎意料嘅系雪糕嘅甜味配饭都唔会好奇怪 可能系因为日本咖喱本身都甜甜地啦 所以呢个配搭绝对唔净止系gimmick 而系真系令人满意嘅组合🐷 吉列猪扒都几大份 如果觉得自己都食得辣嘅朋友 记住嚟试吓呢个大辣啊 真系好刺激😝 腐皮寿司 呢个系咖喱饭餐送嘅 腐皮少少甜 系正常嘅味道🫢 动感超人芒果特饮 呢杯特饮有两个颜色 好有层次啱晒打卡😺 搅匀饮就唔会好甜 都几有芒果味 三文鱼亲子丼 呢个丼饭有四大片三文鱼同好多三文鱼籽 三文鱼籽嘅鱼香好重 好啱送饭🐟 三文鱼食落都几新鲜 油脂都好香 整体最推介大家一定要嚟试呢个雪糕咖喱饭 特别系钟意蜡笔小新嘅朋友 可以话系视觉同味觉嘅享受呀🥰 入面仲有唔少小新嘅精品可以换购㗎 同埋有兴趣嘅朋友要留意喇 呢一个系列 只
雪糕咖喱吉列猪扒饭 大辣
腐皮寿司
呢个系咖喱饭餐送嘅 腐皮少少甜 系正常嘅味道🫢
动感超人芒果特饮
三文鱼亲子丼
整体最推介大家一定要嚟试呢个雪糕咖喱饭 特别系钟意蜡笔小新嘅朋友 可以话系视觉同味觉嘅享受呀🥰 入面仲有唔少小新嘅精品可以换购㗎 同埋有兴趣嘅朋友要留意喇 呢一个系列 只会喺大埔同铜锣湾分店有㗎咋😮