2024-05-04
行完山,系时候增下肥啦。嚟得切来Pizza Hut食个下午茶,可以用平啲嘅价钱食下Pizza仔,几开心。几个朋友叫咗5个餐,有意粉/Pizza/窝夫,仲有忌廉汤,满足。讲食物之前讲下个服务先,有个女仔Service 我哋,好有礼貌,几唔错。千岛海鲜迷你派 $52细细个,1开4,好钟6意千岛酱,有微微酸,好开胃,又够热,好滋味。夏威夷风光迷你派 $46都系一样size,佢上面嘅菠萝火腿唔算少,番茄味浓。卡邦尼烟肉意粉 $55芝士味浓,唔会过干,因为似过外卖意粉会比较干身,不过堂食无呢个问题,好食之选。金牌葡汁鸡焗饭椰香味略嫌唔够,以为佢会有少少辣,不过就无嘅,唔紧要,都好食嘅,啲葡汁好足。朱古力窝夫配雪糕 (雪尼拿)应该系即做,窝夫仲热嘅,表面都好脆,内里就软熟,再配埋冰冻雪糕,双重口感,唔错。
千岛海鲜迷你派 $52
夏威夷风光迷你派 $46
都系一样size,佢上面嘅菠萝火腿唔算少,番茄味浓。
卡邦尼烟肉意粉 $55
金牌葡汁鸡焗饭
朱古力窝夫配雪糕 (雪尼拿)