2024-02-09 80 浏览
终于今年有得行返花市!行完之后即揾野食!成条街好多人,咁啱见到有栋大厦有好多餐厅,天后站行三分钟就到,由于带住几个小朋友,于是我哋拣咗有意粉又有薯粉同甜品食的瑞士餐厅🤩上到去感觉环境好舒服,环境又靓!我地order左一个🇨🇭西班牙大虾意大利饭-大虾好味❤️意大利饭做到一粒粒又咬口唔会成pat嘢咁🇨🇭茄茸肉酱意大利粉-呢个肉酱口感唔错,味道唔会太咸,小朋友都好啱食👍🏻🇨🇭粗薯条-热辣辣上枱❤️加上特色粉舖上面,呢个薯条配上有惊喜㖞!🇨🇭炸芝士磨菇-平时对蘑菇冇咩兴趣嘅我呢个我觉得几得意,因为系一粒粒成粒肉丸咁,饭落又唔会漏,同个sauce好夹🇨🇭夏威夷pizza-正正常常,冇话特别好好食,都冇出错😊但边系脆卜卜𠮶种pizza,我女钟意😆赶住返屋企无试到creme brulee, apple crumble, tiramisu🥲可以encore,下次食过❤️值得一赞嘅系厕所好干净,我觉得同小朋友嚟食,呢度系个好选择,可以避开太多人嘅铜锣湾😆👍🏻

上到去感觉环境好舒服,环境又靓!我地order左一个

🇨🇭西班牙大虾意大利饭
-大虾好味❤️意大利饭做到一粒粒又咬口唔会成pat嘢咁

🇨🇭茄茸肉酱意大利粉
-呢个肉酱口感唔错,味道唔会太咸,小朋友都好啱食👍🏻

🇨🇭粗薯条
-热辣辣上枱❤️加上特色粉舖上面,呢个薯条配上有惊喜㖞!

🇨🇭炸芝士磨菇

🇨🇭夏威夷pizza