2022-11-19 256 浏览
真‧章鱼无双地址: 旺角弥敦道688号旺角中心1期2楼SB02号舖#yauyau_旺角呢间都唔使我多讲,基本上大家行过旺中,或者葵广,行过大家都会买嚟食。去到即刻买,行阵街就啱啱去攞嚟食啦。🐙🐙明太子章鱼烧 $40/8 pcs呢度嘅明太子对比出边唔会好咸,亦都唔会有鱼腥味,配合埋本身嘅美乃滋,食落唔会油腻,章鱼烧又脆卜卜,馅料唔会过多,章鱼粒好弹牙。味道: 4.5/5番兜: 行过即买#旺角美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #章鱼烧 #日本菜 #旺角章鱼烧
真‧章鱼无双
地址: 旺角弥敦道688号旺角中心1期2楼SB02号舖