餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (如心廣場二期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-03-04 310 浏览
行完吉之岛经过如心广场见到呢间火锅店开左附带饮品部有得外带就望下个menu有咩好饮大大只字写话: 大红袍珍珠奶茶"推介"甘就决定饮呢一款试试佢首先个女仔就简单一句:要冻嘅? $33.我就好奇台式饮品唔系应该有得选甜度/冰量?而吧台上个menu亦唔见有写呢一行我就问个女仔:有无得话少甜架?个女仔先话:有啊要我问先答咀嘅我就要左少甜少冰.甘系等饮品嘅时间问个女仔有无咩其他饮品都系好饮佢都系答大红袍吖.茶味浓嘅.等左一阵好快就有杯饮品上面嘅贴纸就写:8分糖/少冰我无即时饮, 因为出面落雨, 所以系拎到返屋企先饮(十五分钟后度)一饮...甜嘅奶味嚟嘅茶味得1%甘上下都唔知有无啲珍珠系细粒款, 但好淋身无咬口几失望下, 因为挂住个名系茶味行先而个女仔都话呢一款系茶味浓我亦本身中意茶味重嘅饮品但无谂住如此差唔会再想试第二次.
行完吉之岛经过如心广场
见到呢间火锅店开左
附带饮品部有得外带
就望下个menu有咩好饮
大大只字写话: 大红袍珍珠奶茶"推介"
甘就决定饮呢一款试试佢
首先个女仔就简单一句:要冻嘅? $33.
我就好奇台式饮品唔系应该有得选甜度/冰量?
而吧台上个menu亦唔见有写呢一行
我就问个女仔:有无得话少甜架?
个女仔先话:有啊
要我问先答咀嘅

我就要左少甜少冰.
甘系等饮品嘅时间问个女仔有无咩其他饮品都系好饮
佢都系答大红袍吖.茶味浓嘅.
等左一阵好快就有
杯饮品上面嘅贴纸就写:8分糖/少冰
一饮...
甜嘅奶味嚟嘅
茶味得1%甘上下都唔知有无
啲珍珠系细粒款, 但好淋身无咬口
几失望下, 因为挂住个名系茶味行先
而个女仔都话呢一款系茶味浓
我亦本身中意茶味重嘅饮品
但无谂住如此差

唔会再想试第二次.
大红袍珍珠奶茶