2024-02-21
美食可以将人拉近,金狮烤肉园🤤位于土瓜湾,餐厅由少数族裔营运,主打中东菜,有清真认证🕌,同时提供韩国菜🎎。因为我非常钟意食,所以一定要向大家介绍,希望美食长做长有!土耳其烤羊柳🍖🍟配薯条系我最爱!羊肉本身嘅香味同油脂🤤,加上独特中东香料👃,真系最好食嘅羊肉🙋!金狮烤肉园嘅薯条外卖攞返屋企食都唔会变淋,真系高质!而且仲有适量蔬菜🥗,真系应有尽有!牛扒汉堡包🍔超抵食,性价比好高!$40可以食到手工牛肉汉堡,而且肉汁多,牛肉味浓!好值得试!炸羊柳手卷啖啖肉😁,又香又多汁,真系好满足!唯一坏处就系食到成手汁😜金狮烤羊柳披萨🍕又系必试推介!羊肉🍕唔系好常见,食落原来系好夹,一定要加芝士啊!金狮烤肉园现时主力做外卖,最多都系门口放一两张台,所以土瓜湾街坊可以买外卖,好想试嘅朋友如果揸车经过就可以买返屋企试😛