2022-10-13
喺富荣呢个位开串烧店都好新奇🤣一于就试下啦😛香烧孜然韭菜($16)👍🏻好重孜然粉味😎所以好惹味🤔仲有啲菜汁一齐食到🤩唔会烧干晒,所以都好淋👍🏻极尚盐烧牛舌($38)👍🏻头两嚿好爽口好正!但食最后一旧有啲筋,个口感就差少少~而且咬落去都多肉汁,有盐味但未去到好咸😎🙌🏻老北京牛肉串($22)👍🏻牛肉嫩滑🤩仲保留到肉汁好正🤤唔系好识老北京味系咩味😂但都几好味😋新疆烤羊肉串($28)👍🏻有羊膻味亦都有啲筋~所以会有少少韧但同样都有肉汁😋而且够孜然粉味!系新疆嘅感觉!🤣山椒烧猪颈肉串($26)👍🏻山椒味嚟讲,系有柑橘清香🙌🏻即系有啲柠檬嘅酸味~但冇麻辣嘅味🤔都好食嘅而且烧得有少少脆😋😋盐烧鱿鱼串($22)有啲细条,但都烧得好香,有淡淡嘅咸味。建议叫盐烧原条大鱿鱼,感觉可能会抵啲🫠蒜蓉烧原条茄子($48)👍🏻正常发挥🙌🏻够大条!而且调味足够~话梅烧菠萝($18)菠萝够甜~~但话梅味唔出🤔要到最后有啲回味嘅时候先感觉到啊🫥📍总结:-有少少食唔饱🙈-冷气太冻🫠啲嘢食好快冻咗,所以要尽快食~-男老板(?)有少少乌龙😂😂成日落错单又唔知上紧碟串烧系咩肉😆😆不过大家系街坊都好易话为
香烧孜然韭菜($16)👍🏻
极尚盐烧牛舌($38)👍🏻
老北京牛肉串($22)👍🏻
新疆烤羊肉串($28)👍🏻
山椒烧猪颈肉串($26)👍🏻
盐烧鱿鱼串($22)
蒜蓉烧原条茄子($48)👍🏻
正常发挥🙌🏻够大条!而且调味足够~
话梅烧菠萝($18)
📍总结:
-有少少食唔饱🙈
-冷气太冻🫠啲嘢食好快冻咗,所以要尽快食~