2023-05-05
街坊价钱·诚意西餐厅北角属于旧区 有好多街坊餐厅 价钱实惠 今晚去咗一间唔起眼小店 食物性价比高 饮品特饮 好多花款😁-🍝海鲜煎蛋烩意粉 $98自家制意粉酱汁 有蕃茄汁/蘑菇白汁/菠菜汁 红白绿三种颜色 我要咗红当当蕃茄汁🍅 意粉挂汁 味道甜甜酸酸 食得开胃 海鲜用料足 大虾+青口+带子 虾肉厚身弹牙 如果钟意虾头 可以啜埋里面啲虾膏同汁液 浓郁滋味 -🥐烟三文鱼牛油果白色牛角包 $108朋友要补充有「营」脂肪 烟三文鱼🍣牛油果🥑打孖上 薯条改为杂菜沙律🥗 再饮埋南瓜茸忌廉汤 食晒已经好饱肚-🍹绿薄荷柚子梳打特饮 +$18特饮以七色彩虹🌈做主题 好大杯吓 绿色系特饮嘅底部有柚子粒 薄荷syrup加雪碧 够晒refreshing-🍹Iced Oreo chocolate +$18冰冻朱古力加大大嚿忌廉 似饮朱古力奶昔-📍No Boundary北角和富道92号地舖
🍝海鲜煎蛋烩意粉 $98 自家制意粉酱汁 有蕃茄汁/蘑菇白汁/菠菜汁 红白绿三种颜色 我要咗红当当蕃茄汁🍅 意粉挂汁 味道甜甜酸酸 食得开胃 海鲜用料足 大虾+青口+带子 虾肉厚身弹牙 如果钟意虾头 可以啜埋里面啲虾膏同汁液 浓郁滋味
🥐烟三文鱼牛油果白色牛角包 $108
🍹绿薄荷柚子梳打特饮 +$18