2021-06-25
椰香海南鸡饭 4.2椰香饭就真系有椰子味之源,食落去仲会有啖甜甜地嘅味道,感觉都几正,系好味嘅。灵魂所在就系海南鸡。鸡皮我未到,有啲似jelly咁😋 鸡肉都系高水准嘅滑嫩。所以,可能就系因为好食,份量真系唔系好多。金罗汉果养生茶 3.7樽仔装都几特别,虽然樽外面系写住soup 😂😂 default就系冻饮我摊冻咗嚟饮,都仲系甜嘅,女朋友本身唔钟意罗汉果,我都觉得可以接受。你连嘅养生材料,我见到嘅就好似仲有菊花,杞子。香辣口水鸡饭 3.5/4认真,我自己本人就觉得辣嘅~感觉有啲似食紧四川菜咁。😂真系要靠罗汉果甜甜地先可以顶得顺。无论白饭,椰香饭,份量都几多,所以,记得叫少饭(esp ladies)卤水鸡臀😂 3.5/4有得拣压定唔辣。我都系食唔到辣🥲 都几爽口弹牙,正常发挥!
Notes:
3分系合格正常水平,应该唔会造成失望4分系抵食、可以和值得比钱再食5分系令我开心嘅质素,值得同其他人推介主观评分,绝对考虑埋价钱因素🤣——盛价比
金罗汉果养生茶 3.7
香辣口水鸡饭 3.5/4
卤水鸡臀😂 3.5/4
有得拣压定唔辣。我都系食唔到辣🥲 都几爽口弹牙,正常发挥!
Notes: 3分系合格正常水平,应该唔会造成失望
4分系抵食、可以和值得比钱再食
5分系令我开心嘅质素,值得同其他人推介
主观评分,绝对考虑埋价钱因素🤣——盛价比