2022-08-10 56 浏览
最近去左黄大仙返工,呢边街坊商场多,餐厅都好多,不过质素高既就唔多啦今日放Lunch一支公走左去南馆揾食,突然间好想食西餐,见到呢间餐厅有扒据就入左去睇返佢有好多选择,每日都会有精选午市套餐,价钱都唔算好贵,重有啲行政套餐有扒有意粉,包左餐汤、面包、沙律同埋热饮,我就简左牛扒,可以简薯菜、饭或者意粉,我不嬲都唔系好中意食饭同意粉既,所以就简左薯菜。块牛扒都几靓仔,虽然无得简几多成熟,但睇返入面都唔系熟晒,都重系juicy唔系硬晒既,抵赞!啲薯仔先系最抵赞,超级重薯味,重要好甜,同埋唔合餐厅用左d咩整法,整到好香脆,我会为左呢个薯仔返黎讲返个餐汤,有黑松露味好香,岩晒我呢啲汤王个面包都几特别,咸咸地既,同埋好脆,不过都几大份,饮完个汤食埋个包都饱左两成我都系饮开热柠水,正常发挥啲柠檬都靓仔

睇返佢有好多选择,每日都会有精选午市套餐,价钱都唔算好贵,
重有啲行政套餐有扒有意粉,包左餐汤、面包、沙律同埋热饮,
我会为左呢个薯仔返黎

讲返个餐汤,有黑松露味好香,岩晒我呢啲汤王

我都系饮开热柠水,正常发挥啲柠檬都靓仔

2022-08-04
  • 牛扒