2022-06-20
当日是父亲节 6月19号 ,这个时刻已经预早book 枱,官方网页book位 平均$670 还有$100 coupon 下一次食自助晚餐扣减,当然餐券写明$300以上先可以用 还要只可自助晚餐用,晚上自助餐一定过$300所以冇问题😃讲一讲嘢食,全场包红酒白酒任饮,有罐装汽水,咖啡茶任饮。焗芝士龙虾 龙虾第一轮就淡咗少少,反而第二轮就不过不失,鹅肝就麻麻,我最喜欢食鱼生,我只系攞咗一次,鱼生其实都好味,因为太多人排队,所以没有再去,一个鱼生档,如果不断有人排队,就知道鱼生好不好味,估唔到生蚝 好味过其他地方,焗芝士蚝 不过不失 ,煎羊架 羊冇乜味,佛跳墙汤 几好饮,还有燕窝炖蛋白 不太甜好味,炸凤尾虾 已经好耐冇出现过其他餐厅或酒店,又唔错㖞几好味,当然都有炸蚝,还有不断出新嘢,中间时段有烧乳猪,当然烧乳猪不是中国式制法,另一种风味,有少少咖喱风味,都唔错,姜葱炒龙虾钳 可以,长脚蟹唔好睇佢咁幼 简直好味 ,甜品不太甜最后 这些食物 不过不失 不妨可以试吓 食之前 ,想一想 当这间酒店餐厅自助餐是一个家庭式,就会有另外一种风味,个人意见 😅每人口味不同 😀最后这间餐厅自助餐,本人去过
讲一讲嘢食,全场包红酒白酒任饮,有罐装汽水,咖啡茶任饮。
每人口味不同 😀最后这间餐厅自助餐,本人去过好多次。中午自助餐和夜晚,其实这个价钱算系唔错😉