2K
2022-10-28 43 浏览
🍨街坊手工芋圆足料小店🍨之前有一排去开石硖尾嘅创意艺术中心 俾我无意中发现咗一间专卖手工芋圆 炖蛋白等甜品糖水铺 就算去到夜晚九点几都仲系要排队先买到嘅街坊小店 好彩一早打咗电话留外卖 就唔使等咁耐😎-🍧仙草芋圆 $27仙草好嫩滑好大碗 食得出有少少回甘 配上少少花奶 唔会太甜👍🏻 三色手工芋圆都几Q几烟靭 仲会食到少少芋头粒同番薯粒 夜晚做宵夜系满满嘅幸福感🥰-🥭芒果炖蛋白 $31唔好睇小呢个炖蛋白 蛋白嘅质地好足料 比起坊间其他比较似水状嘅炖蛋 佢系行比较扎实少少嘅路线 但口感依然好幼滑 仲食得出有少少蛋香 唔会太甜😋 芒果亦都比得好足料好鲜甜 搞到我差啲想买多一碗做早餐😚-📍 你好椰石硖尾伟智里2号金玉大厦地下223号舖
🍨街坊手工芋圆足料小店🍨

🍧仙草芋圆 $27