餐厅: 壽司達人
资讯:

2021-02-14 2162 浏览
寿司达人既款式多而且好食,食物质素高,价钱大众化。以往多数帮衬大型连锁日式寿司店,但今年疫情持续,减少出外用餐,反而令我多咗帮衬寿司达人,我个人黎讲好钟意食日式食品、寿司,大型既店铺食寿司多数价钱都系比较贵,而家唔洗出去就已经食到抵食寿司而且又好食,叫外卖送到黎都仲好新鲜,价钱又唔算贵!真系好开心店舖位置虽小唔太起眼,但当我试过第一次之后就爱上,而且每次叫乌冬或者日式咖喱饭都系味道一样好食保持到水准!讲到底都系想大家支持有质素既小店!A+B+C+D 餐抵食又正!

2021-02-02
20 分钟 (外卖送餐)
  • ABCD