2021-08-10 209 浏览
系西洋菜南街好多餐厅,行过见到几间都想入去食🤣见佢呢间价钱相对便宜就入去试下先!!开头以为佢好细间,原来入面仲有二十个位左右,入面凉好多,正!可能仲早未系好多人!!有套餐拣同散叫,套餐都几抵食!!我地4个人就叫咗3个套餐1个散叫黑松露忌廉汁海虾带子会意粉 $76我哋仲加咗18蚊要芝心鸡翼同加10蚊要红豆冰!意粉黎讲,个汁相当唔错👍🏼有黑松露味,而且好弹牙!啖啖都有汁加埋落去一齐食!!有3只大虾,好多带子同卢荀,perfect match!!芝心鸡翼就好特别!不过有点肥嘅感觉,佢系芝士忌廉加磨菇!红豆冰亦十分满意!!我成晚最爱系佢!有椰浆,成个味吊起佢,而红豆都唔会硬又唔会太过一pat!有咬口!成杯红豆冰都好出色!仲要劲大碗!留意佢系用碗装㗎!!!去骨海南鸡半只 $93鸡比较肥美,而有2个酱送嘅!青色个个酸酸地又辣辣地好食😋黑椒西冷牛扒蛋包饭 $88正呀!略嫌个汁唔够重黑椒味,但牛扒好食唔会好un!!蛋包饭样好似好细,但系劲饱🤣加咗18蚊要脆香鸡槌!好似平时KFC个啲鸡翼!!佢套餐会跟汤,有得拣中汤西汤!今晚可以试哂喇🤣👍🏼yeahhh!我个人钟意西餐多啲,系甘荀忌廉汤!好饮!!!

黑松露忌廉汁海虾带子会意粉 $76

芝心鸡翼就好特别!不过有点肥嘅感觉,佢系芝士忌廉加磨菇!

去骨海南鸡半只 $93
鸡比较肥美,而有2个酱送嘅!青色个个酸酸地又辣辣地好食😋

黑椒西冷牛扒蛋包饭 $88

加咗18蚊要脆香鸡槌!好似平时KFC个啲鸡翼!!

• 经典红豆冰
  • 黑松露忌廉汁海虾带子烩意粉