2020-01-04
2056 浏览
呢间西餐厅系小西湾都开左好耐,一直屹立不倒,今日午市黎食,都好多人排队🙈餐厅都装修左几次,环境都几舒服每日都会有是日午餐menu,有西式或中式拣,价钱约$55-$75左右,唔收加一!一个lunch set包汤加餐包同埋饮品,食哂都几饱🤣------菜式1. 照烧汁鸡扒配薯菜 3.8/5餐包同汤好快就送上,热辣辣,同埋附上牛油比客人,包有点似飞机餐既包,冇任何调味或者有馅,正正常常又唔会太干,餐汤系蘑菇忌廉汤,我觉得有点过稀,水汪汪,汤内都有几片蘑菇,味道中规中矩鸡扒好大块🤤,煎得几香同埋鸡肉都几嫩滑,照烧汁渗哂入鸡扒,汁带有微量甜度,几好食,薯条唔会太多盐,几好🙈但好似炸左有一段时间,唔太香脆,有d都几硬,但伴菜真系麻麻地😕冻之余亦好咸,食左一块就冇再食,真系要改善下
------
菜式