2023-04-16 280 浏览
好耐冇出post, 今日想介绍吓一间满满人情味的街坊餐厅,可能因为成日都食,所以从来冇谂过要赞扬一下,但最近发现,冇集团既小店确实系需要有食客既分享,先会比到更多人认识。虽然呢个post冇相比大家睇,纯粹想分享吓我食过好食既食物,下次有机会再补影番:1. 炸鸡翼,你可以配搭任何粉面饭或当小食都得2. 五香牛腩牛肚同牛筋3. 蕃茄薯仔排骨汤(只有星期六,日早餐时段供应)4. 盐焗鸡5. 潮州鱼旦6. 云吞7. 西多士8. 鸡扒以上食物都是我经常会食的,配搭就可以你自己话事,例如我先生最爱,鸡翼煎蛋饭+咖哩汁,佢d咖哩汁+埋蛋汁会搞到你食多好多饭我呢,会食鸡扒蛋出前一丁,因为佢真系用出前一丁架(当然系要加钱啦)盐焗鸡我就会配乌冬。啊,仲有想讲,我真心喜欢佢地既煎蛋,真系要边款都煎得好食,太阳,反蛋,全熟,乜都得
1. 炸鸡翼,你可以配搭任何粉面饭或当小食都得
2. 五香牛腩牛肚同牛筋
3. 蕃茄薯仔排骨汤(只有星期六,日早餐时段供应)

4. 盐焗鸡
5. 潮州鱼旦
6. 云吞
7. 西多士
8. 鸡扒

盐焗鸡我就会配乌冬。

• 鸡翼煎蛋饭咖哩汁
  • 牛腩饭