2024-03-03 113 浏览
寿司俊未搬铺之前系宝琳开,当时冇咁就脚不过因为老细可以帮忙开鱼,所以有时都会特登过去帮衬。而家搬左过尚德就更方便,落楼下就系啦🤩之前出去钓左条六带鲹,放好血放落冰箱处理好,返到黎即刻拎俾老细帮手开鱼切鱼🤤顺手拣定啲寿司同条鱼一齐食😋每次老细开鱼切鱼,摆盘都摆得好靓😍唔会求其切好放埋一兜就算😌而且开鱼费用真系好鬼平🤣今次我地拣左剑鱼腩、鲜赤贝、赤贝、带子、甜虾、赤身同三文鱼子,仲开多只赤贝刺身🤤老细啲甜虾比出面食既特别大只🤤而且一啲都唔浆口非常新鲜😋寿司刺身其实最紧要系够新鲜,再黎既就系睇你点处理,呢两点做得好其实都好难唔好食🤤😋提提大家,如果需要开鱼切鱼,记得提早靓拎定俾老细呀,因为要先雪一雪再开,开鱼需时哦❗️餐厅资料:寿司俊 (将军澳)将军澳唐明街2号尚德街市地下M114号舖

顺手拣定啲寿司同条鱼一齐食😋

老细啲甜虾比出面食既特别大只🤤而且一啲都唔浆口非常新鲜😋

餐厅资料:寿司俊 (将军澳)
将军澳唐明街2号尚德街市地下M114号舖