要讲到今年最大改变,一定系食多咗好多外卖😭减少咗好多出街食饭,最近喺友爱嘅街市翻身完,多咗好多小食外卖店铺,今次就试吓呢间日本野!翻身完真系好有food court嘅感觉,可惜未有提供位置堂食午市时段嘅餐真系超级平, 20几蚊就有一个饭,简直就系返返去10年前嘅价钱今次就买咗两份卷物同埋一个芝士蟹肉甲罗烧返嚟试吓蟹肉同芝士同忌廉嘅感觉真系好夹,食落好creamy,啪晒成个都唔会觉得漏!店家系即叫即整,拎到返屋企都仲系热辣辣!另外就带咗个芝士软壳蟹卷同埋一个招牌瀛风!三文鱼卷上面放咗少少好似麻辣酱咁样嘅调味料,平时一向都系食开Wasabi,估唔到同麻辣都几夹!至于软壳蟹呢种炸物,再加埋半溶嘅芝士,同样系最佳配搭!见到佢仲有好多寿司鱼生同前菜选择,下次可以试埋其他!

今次就买咗两份卷物同埋一个芝士蟹肉甲罗烧返嚟试吓

至于软壳蟹呢种炸物,再加埋半溶嘅芝士,同样系最佳配搭!

见到佢仲有好多寿司鱼生同前菜选择,下次可以试埋其他!