2024-09-05 468 浏览
之前第一间店嘅时候朋友带过我去食过一次觉得非常唔错,特别鸡蛋仔而家都记得好好食🤤没惗到开到朗豪坊都有,必须回味一下🤩🍱扫街拼盘2.0一次过满足扫街需求,做到叹著冷气嚟扫街😝平时扫街必食嘅XO酱肠粉、口水鸡、豉汁三宝、烧卖鱼蛋、三文鱼沙律、怀旧竹笙翅通通一次过享受齐😋🍝虾头油捞面虾头油跟超多菜脯和面搅拌喺一起,令到面条超香,食完一碗超饱,可以一起分享哦😉🎨DIY甜品画板我想食鸡蛋仔,朋友想食布丁,索性点呢个🤣食完之后再睇画板,名副其实嘅用甜品作画,由心太软、奶盖抹茶红豆布丁、金莎鸡蛋仔组成,旁边仲有红豆和奶油点缀,可以搭配一起享用哦~🧋暴龙美禄脆脆沙冰超多脆脆铺面,仲担心跌落离添🤣冰沙同夏天超搭哦😉🍹招牌杨枝甘露特饮作为港式甜品嘅代表点可以错过,唔会系𠮶种死甜,可以吃到椰汁跟芒果嘅结合,仲有各种小料,基本每啖都能啜上嚟🤩我系晚上去嘅睇到台面仲有午市嘅餐牌仲以为摆错咗,没惗到一样可以点🤩而且睇到台面仲可以50加盒月饼,馅料一样新派与传统嘅碰撞,可以顺便带盒翻去试下哦😉

🍱扫街拼盘2.0

🍝虾头油捞面

🎨DIY甜品画板

🧋暴龙美禄脆脆沙冰
超多脆脆铺面,仲担心跌落离添🤣冰沙同夏天超搭哦😉

🍹招牌杨枝甘露特饮