2024-01-01 246 浏览
朋友!如果你钟意啲街头滋味,咁今次我食嘅呢间店,绝对适合你。店入面充满咗浓浓嘅Hip-hop气氛,令整个食汉堡嘅体验更上一层楼。🔥我拣咗一个牛肉汉堡,包包轻轻嘅埋面夹住滋滋作响嘅烟肉同埋啲鲜嫩嘅磨菇,每一啖都咁汁满四溢,食到我手指都要舔埋,真系过瘾得很。再品尝埋份黑松露芝味牛肉汉堡,啲松露酱香得嚟唔会太抢戏,搞到啲牛肉唔系舞台嘅主角。我要讲,佢哋啲牛肉做得好啱火候,外皮香脆嘅同时保持咗牛肉嘅多汁。当然,讲紧嘅系配薯条🍟套餐,特别嘅系,薯条系𠮶啲浓厚嘅黄金色,食落去一啲都唔油腻,搭配嘅酱料就够晒味,与汉堡完美组合。哥哥姐姐,如果你都系啲欲望满满嘅食客,就快啲黎试吓喇!每一啖都系诱人至极嘅享受,食完呢个,我真系满足到塞爆形容都唔过分!👍🍔💥