一次极不愉快嘅用餐经历❌❌❌❌❌🍴柠檬烧牛肉💰HK$129✨推荐指数:8/10烧牛肉真系几好食,食落唔会太干身,而且几大份🍴生菜鸡肉包💰HK$65✨推荐指数:-10/10本身有得拣鸡肉碎好开心,得同朋友食左两块生菜之后,到我拎生菜,发现有两只蚊定乌蝇咁嘅尸体系菜度,一只系中间,另一只系侧边,咁我梗系叫佢地换!佢地一句对唔住都冇,就话「我换俾你」;佢地换完之后,我又系中间抽块菜出黎,发现侧边仲有尸体系度,我极度怀疑佢冇换过碟,只系抺走我话佢知中间个只,再塞返两块菜入只碗度😡咁我梗系好唔敢再食啦,就同佢讲我地唔要菜啦,叫佢扣返呢碟嘅钱,佢地本身话好;咁我地就继续食,食到埋单个阵,第一次张单冇扣到钱,我地同佢讲返,佢地第二次扣咗我地$8🤷🏻‍♀️成碟生菜鸡肉包$65,佢净系扣我地$8????咁我地就梗系问返佢点解,佢质问我地有冇食到碟肉碎,有嘅话净系扣$8(因为碟菜另加系$8,所以扣返我地$8 ONLY😰)What!?🤬我地就同佢理论话,佢本身又唔讲系咁样扣,如果系我地就俾返碟肉碎佢啦😡😡😡后尾佢地先肯扣返俾我地🫠总括而言,食物味道正常,价钱合理,但系卫生同服务态度差到一个点‼️‼️‼️有时菜有虫我
一次极不愉快嘅用餐经历❌❌❌❌❌

🍴柠檬烧牛肉
💰HK$129
✨推荐指数:8/10
烧牛肉真系几好食,食落唔会太干身,而且几大份

🍴生菜鸡肉包
💰HK$65
✨推荐指数:-10/10
后尾佢地先肯扣返俾我地🫠

有时菜有虫我都理解,好难洗到100%干净,但无理由换完一次都仲有,似系抺走佢扮换左,仲要一句对唔住都冇‼️
我地好声好气同佢讲,佢仲要质问我地有冇食碟肉碎,服务态度唔掂,真系唔会再帮衬‼️