2021-03-29
2021年3月29日早上9点几,已经过左繁忙时间的早上。。系门口叫服务员等带位,接待门口嘅姐姐话入去自己揾位,仲正,自己拣位。。咁就入去随便揾位坐啦,点知比一个服务员姐姐A好无耐性咁阻止我入去佢企个区,叫我去第二边,我唔知系咪佢自己唔想做多野,赶走人。。咁我行去第二边,全部枱未执,企系度嘅服务姐姐B就唔执我个张枱,咁我话落单先啦,佢又话未执枱唔帮我落单。咁佢又唔执我张枱,又唔比我落单,我重覆叫左几次,大家同佢纠缠左10分钟🙄,人都癫。。我觉得系呢间公司啲员工分区分工分化得太严重,其他员工得闲嘅,唔会去隔一条路帮手,会为左自己唔忙就掉啲客去另一区,由其他同事忙死,由客慢慢等。。我谂好多人食茶餐厅要求就系,快。而呢度好明显做唔到,只系附近冇咩好食,冇得拣。😑食物其实不错的但清洁度,卫生好令人担心
。
我谂好多人食茶餐厅要求就系,快。
而呢度好明显做唔到,只系附近冇咩好食,冇得拣。😑
食物其实不错的
但清洁度,卫生好令人担心