2021-07-09 549 浏览
同女朋友去德福睇戏,见未够钟可以食咗lunch先,好耐冇去大门食野,女友话想食拉面,就去咗大门。我们不是第一次去 ,但今次去十分失望!!(1)赞企门口个肥叔叔和侍应有礼,态度有善(2)卫生十分劣在等候的时候,见到厨房一名女员工戴个口罩又戴唔好 ,又不停说话,口罩又跌下来又用手整个囗罩, 她有冇洗手先煮野食架?知唔知道咩叫卫生?其实疫情都有年几是否口罩都唔识戴?现在咁敏感好心就戴好个口罩啦!(3)等侯食物时间等到埋单走大约十一点四十分叫野食,主食大约等了十几分钟,主食都食完小食(煎饺子)都未到,小食等了四十分钟,决定唔等就走!我们都大意(唔好意思),没有吃到小食忘记同侍应讲就埋单,到最后同肥叔叔讲我们没有吃到煎饺子,见他问他同事然后就退钱俾我。其实lumch time忙,上菜时间耐D都明白,所以都不是问题。但是否容许口罩又戴唔好一边说话一边煮嘢食呢?希望下一次有改善!!
(1)赞
企门口个肥叔叔和侍应有礼,态度有善
(2)卫生十分劣
(3)等侯食物时间等到埋单走