2023-05-26
今日5月2 6日(约八时入座)同屋企人一行四人到e间野食饭受到十分之不礼貌的对待。我哋order咗298 个set 公众假期仲要加钱仲要比服务费,不过见到佢可以自己烧御好烧几得意,咁谂住去试吓,其实啲御好烧我自己又觉得整得几唔错嘅,不过额外叫嘅肉好似猪五花咁样实在太油我哋将啲油煎咗出嚟滋润左个炉面就将啲油渣扫左入个炉隔离个洞入面,咁烧野嘅期间我都有不停括走黐住喺个炉上边㶶咗野,之后突然间就被店内嘅一个男职员阿叔闹我哋叫我哋啲嘢食唔晒,唔好扫入去个窿入边,佢哋话咁样太满会清理唔到,我𠮶下即刻成头问号🙂?然后佢仲拎咗我哋煎野嘅铲喺度不停挤压同埋搞个炉旁边个窿入边啲厨余(入边系充满着一啲焦油,同埋痴住咗喺个炉上面嘅㶶咗嘅物体)然后佢再将𠮶个搞完嘢嘅铲放返喺我哋嘅炉上面。这个举动令到我们食欲全失,完全不知道你们的职员有没有卫生常识!