卫生情况:作为一间系商场入面嘅食肆,佢嘅卫生情况比熟食街市、大排档、打冷舖都要差。饭碗内外都有食物残渣,就算用茶冲洗,都仍然洗唔甩佢黐住果啲饭粒。服务态度:本来对佢嘅服务态度无乜期待,但仍然俾佢吓我一跳。服务态度差不特止,更加系毫不专业和无礼貌。上菜时佢行到埋黎,我地主动执紧枱中间个位俾佢放,佢就将个热辣辣嘅煲推开晒我啲碗碟餐具,放系枱角就走。你忙你唔够人手系你嘅事,我系黎俾钱食饭,唔系黎做楼面帮你执枱协助你上菜。食物质素:叫左几样所谓嘅招牌菜,真系无一样得。餐牌写嘅名店菜式,出到黎卖相都有五六成似,但食落就真系连基本水平都做唔到。其中一道招牌菜咪走鸡,葱段系生嘅,荷叶包住只鸡煮但鸡肉仍然系柴。最典型嘅例子就系个大澳虾干肉饼煲仔饭。虾干无咸鲜味,啲饭亦完全无虾干或者肉饼嘅味。而个饭焦系明显见到系生米整成而且同个煲系分开,一推即刻成块移得郁。即系话个煲仔饭系先焗个饭焦出黎,之后饭和肉饼系再组装落去。真系叫个白饭再加个蒸肉饼咁。总体而言,卫生环境、食物质素和餐饮体验都很恶劣。唔会再去。
卫生情况:

服务态度:

食物质素:

总体而言,卫生环境、食物质素和餐饮体验都很恶劣。唔会再去。