呢间餐厅价钱唔平,平均都80蚊一个茶饭。自助形式。个餐盘系咁样发霉。食完先留意到个叉烧茶饭,系得碗白饭,一碗泡茶,切到碎湿湿既‘叉烧’。有几旧麻薯甜品。有杯茶。食完都无饱过,仲3个钟松d我就要食个丰富既下午茶。食完发现个餐盘咁样,影低左相,send左email去公司投诉要求refund个餐既钱俾我。辻利茶店话俾返一杯芭非我补偿㖞我见到你间舖衞生差成咁,我点会再食?然后餐厅话比返钱我,但叫我亲自去Apm攞钱。不过apm写字楼当日就因为疑似武汉肺炎封左。我当然拒绝。然后餐厅点都要我落舖拎,无限期等我去攞,我话都唔知你间野会唔会好快执。后尾餐厅打黎,我叫佢payme返俾我。佢话要请示总公司。我跟住无左Follow up🧐来来回回搞左成个几星期,机会就俾足餐厅。利申:我无攞返d钱。
呢间餐厅价钱唔平,平均都80蚊一个茶饭。自助形式。

个餐盘系咁样发霉。食完先留意到

辻利茶店话俾返一杯芭非我补偿㖞

我见到你间舖衞生差成咁,我点会再食?

来来回回搞左成个几星期,机会就俾足餐厅。

利申:我无攞返d钱。

2020-02-01