2019-06-22 186 浏览
前几天我和阿公阿婆去饮茶,我看食评不错就一试,点知。。。非常失望和生气😡叫了数碟点心和一碟炸酱水饺面。烧卖ok,味道不错👍金钱肚:份量足够,但好咸虾饺:皮薄料多,但内送虾壳,食既时候要小心木鱼茄子:酱汁有阵酸味,鱼肉有阵味,肉质带’霉 ‘最过分是这碟水饺炸酱面,唔好彩比我阿公食水饺内有两粒有重量既唔知咩野,一只有两粒,幸好无事,即刻无胃口,就揾经理查问点知个经理唔系好想理,只系话唔计,转身收走,当时如果我屋企人话算数,如果唔系call 食环署,其实钱是少,整到老人家点算,我再问经理系咩野黎,佢话木耳,点会系硬同有重量。之后我就埋单,加上呢区老人家咁多总结:卫生水平差,而且唔系繁忙时间,都可以做到咁,食到一肚气,唔会再光顾。奉劝食呢间要小心,咩野事都会发生。

叫了数碟点心和一碟炸酱水饺面。
烧卖

烧卖ok,味道不错👍

金钱肚:份量足够,但好咸

虾饺:皮薄料多,但内送虾壳,食既时候要小心
木鱼茄子:酱汁有阵酸味,鱼肉有阵味,肉质带’霉 ‘

最过分是这碟水饺炸酱面,

2019-06-13
下午茶