2019-04-23
最近工作太忙 今晚要慰劳下自己 大擦一餐。论卫生、食品种类、坐得舒适 日日涮系不二之选。饮品方面 近20种选择 可乐雪碧道地系列之外 汽水还有樽装 和sparkling water 简直是诚意之作。更惊喜的是 问问侍应之下 竟有零售价约25蚊一罐既Premium Malts 日本啤酒 和零售价约30蚊的韩国真露 就算唔食野 饮几支都回本了😍😍日本啤 麦味适中 用玻璃杯饮 恰到好处呢! 自选食物的陈列 摆设卫生又充满色彩 新鲜蔬菜、番茄🍅任君选择 值得一提 金菇是切好根部的 (有时任食火锅 对呢个位好求其) 整体环境舒适 空间感好。先放萝卜、南瓜、粟米 个汤慢慢熬 一流呀👍🏻👍🏻汤底方面 我们选了寿喜烧和番茄浓汤 没味精之余又没有油 涮涮锅都可以系健康饮食😄👍🏻首轮刺身已经目不暇给 喜欢有头甜虾 可以把虾头放入汤底 鲜味更浓。赤贝、油甘鱼、八爪鱼🐙 上碟也花过心思👍🏻👍🏻 油甘鱼厚切大块 绝不欺场 我地食到津津有味👏🏻👏🏻豚肉牛肉都好多款式 识食又无咁肥既 一定拣牛小排 碟碟水准都保持 绝对唔系第一碟好靓 之后俾d质素差既客😄 烧冬菇虽然唔系主菜 都界好花 好睇好食。
烧冬菇虽然唔系主菜 都界好花 好睇好食。烧鸡翼更摊开烧 易熟也容易咬 细节位置都令人好满意👍🏻
香芋丸真材实料 天妇罗虾不会太多炸粉 刚刚好👍🏻
300ML Q版可乐 呢度真系好多饮品选择 全部一支支一罐罐 比起自斟汽水 卫生又方便!
花之恋寿司 比目鱼背寿司 完全唔欺场架 真系好满足👏🏻👏🏻
主菜黎喇👉🏻👉🏻 有羔开边龙虾 🦞 鲍鱼 无沙大花甲 生蚝 靓虾 大带子。食呢个海鲜拼盘 我地食到好忙 动口又动手 样样鲜味 厚肉 CP值超高! 呢个价钱 饮既食既都接近顶级 边度揾呀😻😻😻
Encore Sashimi 放题都有厚切 我试过去高级日本餐 都有未解好冻 硬邦邦既Sashimi... 呢度既时间掌握 做得好好 解冻得宜又保持美味 厨房既管理 做得唔错✌🏻✌🏻
原盒 Movenpick咁上 我试左瑞士朱古力 枫树合桃 为今晚丰富晚餐既 划上完满句号!