喺呢间金记食过几次,一开始以为自己拣嘅食物5号,食多几次比较之下发现呢间金记嘅质素比较差平时喺出面食金银蛋菜都唔系呢个样,卖剩啲咩就比啲咩嘅份量,完全唔似系一个小菜一上枱就好似俾人食过啲材料咁, 10啲肥肉粒同埋极极极至少嘅皮蛋咸蛋,六份一粒蛋都唔知有冇超级超级差, $32加个白灼菜心都仲多过佢啲菜,根本就系用啲汤嚟泵大个份量喺出面茶餐厅食过凉瓜炆䲝鱼觉得好味,隔篱枱啲衫先蒸䲝鱼都好靓,点知嗌个凉瓜炆䲝鱼谂住友谊赛,佢条鱼系好细条 仲要成条炸过,明显唔新鲜,而且冇乜鱼肉食啰,平时唔挑剔嘅男朋友都出声!所以我哋先嗌多个金银蛋,点知金银蛋又系咁差谢谢鸡煲算系好啲,虽然只计都系走过又唔算太新鲜,不过配菜好多!鸡肉大概六件左右猪润又四片质素唔错嘅呢个都$88 㗎,所以佢都要俾返呢个质素先啱卫生程度嚟讲,佢啲碗碟就唔多干净,建议自己洗 因为目测都已经有好多污迹

猪润又四片质素唔错嘅
呢个都$88 㗎,所以佢都要俾返呢个质素先啱