2016-08-27 720 浏览
食得放题,预左质素唔会太好。一入黎就觉得卫生麻麻。地下好污糟,座位疑立立,又冇抽烟机系每个炉上面,好大油烟。漏单情况好严重,可能太爆既关系。厕所似公厕,唔太干净,所以怕污糟既人最好有心理准备。d野食味道卖相麻麻,肉好多肥膏,冇肉食,所以都冇影相。唯一和牛同粟米比较好食,饮品都算多选择,又有蒸炉,怕韩烧热气可以蒸。虽然有日式放题、韩烧、蒸炉,咁多花臣。但食物选择唔多,天妇罗虾好细只,又唔觉有泰式野食。有d落单纸只可以圈最多4个,唔俾你填多,但又唔见会黎足。d比较贵既食物,例如:花之恋、海胆寿司、鳗鱼寿司,落3次单先黎1次,仲要好迟先黎。总括而言,卫生好差,食物质素麻麻。座位太爆,d员工都做到好忙好乱。有优惠都要成二百位,食得果2个钟,我唔会食第二次