2022-01-16 108 浏览
✈️太耐🈚️得去旅行🧳若果你都同我一样系「旅游精」🏝咁你都一定要黎呢间好🈶️特色嘅餐厅🍴@the gallery proud wings 満足一吓你之前系机场嘅 Departure位、飞机上嘅椅子、window seat、seat belt 标志、情景等 (FF紧😝...超怀念😍)🛫而且仲可以系航班上享受一个好丰富嘅「✈️火焰🔥飞机餐」呢😋今次得到实在太饱喇😛下次我一定会试埋佢哋嘅甜品呀🍮食得咁开心🥳搞到我真系好唔舍得「落机」🛬添😝😝❤️❤️提提你:「落机」嘅时候🤗记住去佢哋门口侧边个「模拟飞机」位打番个靓卡呀✈️✈️📷📷..🦆鹅肝多士 Foie Gras Toast $78👍..❤呢个系必选前菜👍鹅肝煎得好香脆亦唔会油腻😋加埋用啲黑醋煮洋葱🧅同埋无花果😋好醒胃呢👍👍..🦀 Crabmeat Avocado Salad 🥑 $118👍..🥗呢个沙律唔单止卖相靓📷而且材料仲好丰富🥑蟹肉又够多又新鲜😋口感一流👍抵赞👍❤️..🇪🇸西班牙爆脆烤乳猪🔥🐷 $328 👑Cochinillo ..⏰制作需时👍上枱嘅时候乳猪系脆卜卜🐷热辣辣🔥估唔到系「飞机舱」都可以食到咁新鲜烤嘅乳猪😄实在大惊喜又好味😋所以一定一定要推
🦆鹅肝多士 Foie Gras Toast $78👍
🇪🇸西班牙爆脆烤乳猪🔥🐷 $328 👑
Cochinillo
⏰制作需时👍上枱嘅时候乳猪系脆卜卜🐷热辣辣🔥估唔到系「飞机舱」都可以食到咁新鲜烤嘅乳猪😄实在大惊喜又好味😋所以一定一定要推介俾大家呀👍下次去我都一定会再食呀😋yummy yummy👏🏻👏🏻
🐑火焰红酒烩羊膝 $208 👑
Flaming Lamb Shank with red wine sause
🐑上枱时见到羊膝好大件仲连骨添😋一啲都唔膻👍之后服务员哥哥话仲有一个火焰嘅效果要做😍见到佢将点咗火嘅酒倒上羊滕上面等佢再烤一烤🔥烤嘅时候仲香喷喷😍烤完嘅羊肉🐑仲系非常之嫩滑🥰又好入味❤跟埋佢配嘅酱汁😋简直系perfect👍❤️
💰 $805 / 2ppl
🚩The Gallery by Cafe Proud Wings
📍大角咀嘉善街39号