2021-04-10 164 浏览
Bookmark左依间大围cafe好耐架喇!但系真系对我黎讲有d远,迟迟都未黎潮圣下,今日终于有机会一试😍😍😍!好感动😭😭😭!-12点几黎到,等左1阵就入得,原本仲以为要等好耐!入到去就会见到大大既menu,拣好左食咩就直接order,至于面包🥯就日日唔同,今日我就拣左紫薯面包同朱古力麻薯bagel🍫☺️☺️。首先讲左紫薯包包先,紫薯超澎湃,食落唔算太甜,有淡淡既紫薯香,而且面包超松软,湿度岩岩好!👍🏻👍🏻👍🏻至于朱古力麻薯bagel真系不得了,一切开劲多麻薯系入面,而且入面仲搽左朱古力酱,食落超好食!bagel胀卜卜,口感好烟韧,绝对系会想外卖几个返屋企食!😆😆😆下次好想试到抹茶味🍵🤭🤭-仲嗌左个avocado toast with scramble egg 🍳 🥑佢地既牛油果酱打到超creamy,好似食紧忌廉咁,面头仲有蕃茄粒,芝士粒,配埋底层松软既面包,perfect match ☺️☺️!如果朝朝都有得食,就正喇🤤🤤!