2025-01-27 374 浏览
🎂朋友生日🧑‍🎤今次我揾咗呢间可以一边睇人滑浪一边食泰国同印尼菜嘅餐厅🍴系呀😅朋友开心到不得了🥰我都劲满足呀✅🍡沙嗲鸡肉串:个汁好甜好惹味👍鸡肉好嫩好滑🔥腌得好入味💯🥗印尼吞拿鱼沙律:醋汁好醒胃✅加埋吞拿鱼做沙律❤️口感好清新呢🥳🍤泰式大虾粉丝煲:入面劲多粉丝呀🔥两只大虾超大只又弹牙爽口💕呢个有惊喜👍必食🥳🦐泰式大虾炒金边粉:好唔惹味既泰式炒金边粉🔥侧边个有好多花生碎🥜捞埋一齐食超正✅够大碟又够镬气🔥金边粉好爽口💯配埋酸酸甜甜既味道👅正呀🤤☘️斑兰椰丝卷:正宗又够晒传统嘅糕点💯用左斑兰汁做成班戟皮✅入面仲有椰糖炒过嘅椰丝💕独有嘅南洋风味😍真系唔错🥳🍹两杯Moctail 都各有特色✅我哋叫左🥭芒果拉西同蕯拜萨拜😍味道好特别呀👍

🍡沙嗲鸡肉串:个汁好甜好惹味👍鸡肉好嫩好滑🔥腌得好入味💯