2022-08-28
难得又再有韩国餐厅落户马鞍山,梗系去试下。估唔到成个体验衰到一个点 食物煮唔熟,落单超过半粒钟唔黎,侍应又hea!总之错得既都错晒!希望睇到呢个食评既街坊可以三思!马鞍山其实仲有好多其他野食架!!!!0523左右落单,等左个“鸡扒芝士辛辣面” 四个字,第一次催,侍应听完走左去无回头,心谂等多阵d野黎就算。好,到10分钟再追另一个侍应,麻烦佢返黎话我知追成点,见佢叫完intercom即刻走去同第二个客吹水,叫返佢返黎都只系死狗咁话㕑房做紧,好,等多个几字,下午茶都过埋,再叫一个侍应追,心谂我系屋企都煮完食埋啦!!!今次真系同佢讲唔黎就cut单,即刻攞走我张单去追,好醒,等我想埋单走都唔得!最后等多两个字先连面带单出现。等左超过十个字既辛辣面!!!我究竟系度做乜!!!!一食, 顶!!!d面未煮熟,面芯硬到生架!!!!仲要食食下侍应又送黎多碟!!痴线!!!嬲到好大声咁叫侍应同㕑房讲佢d野生架!又系扮无事咁走左去。。。本来好轻松既下午茶最后食到成肚气!!!呢间餐厅一定blacklist之余仲一定要推介大家唔。好。去。!!!!