个日去BRAT谂住用左张团购票~但点知佢唔比堂食所以就去左揾其他地方同个FRD食下午茶了~~~行行下士丹顿街个头见到以间PORTOBELLO就觉得入面感觉唔错所以就拣左以间~入到去都几满,只有一张二人台~我同个FRD就点左一个PLATTER同一个LEMON TART个PLATTER有好多野食,也有好多种类@@!有POTATO WEDGE, CALAMARI, NACHOS,BUFFALO WINGS,ONION RINGS 同SALAD~~~ 我中意个CALAMARI~~好脆同好有咬劲加上辣辣地好好味个NACHOS都好有诚意~~有好多牛油果同好脆身一D都唔系霖的>V<BUFFALO WINGS 就。。UM。。。像炸辣鸡翼同我平时食到的有D唔同,但都OK GE~个LEMON TART就差D,唔算好食亦唔特别@@~OVERALL唔错~~~绝对系坐低同FRD倾计的好地方

入到去都几满,只有一张二人台~

我中意个CALAMARI~~好脆同好有咬劲加上辣辣地好好味

个LEMON TART就差D,唔算好食亦唔特别@@~

OVERALL唔错~~~绝对系坐低同FRD倾计的好地方
2011-10-09