2018-10-22 1277 浏览
朋友仔系网上见到呢间糖果店,俾佢既颜色吸引左,于是相约我去呢间舖头望下同食佢既雪糕!呢间位于海港城同港威商场中间的店舖,佢既位置前身系Starbucks,远处望过去见到装修以白色为主,配以少许湖水蓝色,十分少女!墙上排满了色彩缤纷既糖果,但由于一小盒都需要80几蚊,所以就冇买黎试!但我地就试左佢香港限定既饮品同雪糕!冻粉红西柚气泡特饮,颜色非常吸睛,粉红色,配埋佢个透明调酒杯,影相呃like一流!单睇颜色以为会唔好饮,会伏,点知饮落去又真系有西柚味,酸酸甜甜,唔差!玫瑰香槟软雪糕,雪糕系粉红色的,好靓!而雪糕食落去有淡淡的香槟味!雪糕上还有一小片金箔同埋一只香槟熊仔软糖,因为雪糕系朋友的,所以只有佢食左只熊仔,佢话几硬,不是软身!总括黎讲买野饮都还可以,但如果买糖就真系要谂谂,几贵!

总括黎讲买野饮都还可以,但如果买糖就真系要谂谂,几贵!
2018-10-16
$50 (其他)