2024-01-22
终于黎到期待已久既 KUROMI 主题拉面餐厅啦!😊整间店内内外外,每一个角落都布满著Kuromi 😍就在门口排队时,已经感到超兴奋,入到去坐低后,被满满梦幻粉紫色的Kuromi包围著,Alex好像比我还要兴奋😂🤣,再黎埋啲食物,简直癫左,相机完全停不了📸😜既然黎得打卡,KUROMI期间限定主题美食点可以唔叫齐呢!😏拉面就简左非常吸引暗黑可爱教主 KUROMI 造型满满紫菜既黑咖喱捞面,这个叉烧粒配菜及黑咖喱汁会另上。另一个是牛奶拉面,有KUROMI印花既鱼片、日式叉烧、猪软骨、溏心蛋同埋💀骷髅头造型紫薯片打卡必点 KUROMI 造型既紫薯蒸包😍明太子章鱼烧上面有块KUROMI 饼干架!🤩至于特饮有两款口味,荔枝啫哩梳打及蝶豆花啫哩梳打,上面既KUROMI 水泡系好好味棉花糖黎架!而我就觉得蝶豆花比较好饮😋超治愈既一餐,KUROMI 主题做到二月尾咋!粉丝们记得唔好错过啦! 😉
整间店内内外外,每一个角落都布满著Kuromi 😍
就在门口排队时,已经感到超兴奋,
再黎埋啲食物,简直癫左,相机完全停不了📸😜
打卡必点 KUROMI 造型既紫薯蒸包😍
明太子章鱼烧上面有块KUROMI 饼干架!🤩