2023-11-15
位于街角嘅呢间Cafe有块落地大玻璃~透视望入去有啲花花嘅摆设~环境好似唔错就入咗去食lunch~!餐汤: 蕃茄汤🐰🦊都觉得有少少酸~不过杂菜都几多几足料!🐰黑松露忌廉杂菌芦荟蝴蝶粉 $78意粉有少少硬,呢碟比起🦊𠮶碟口味重少少,胡椒粉味都几出,虽然个味🐰接受到,不过可能因为意粉份量多同埋硬,所以食完有啲啲ung 胃🥺建议煮多一分钟就啱啱好!🦊菠菜忌廉汁挪威烟三文鱼蝴蝶粉 $98卖相唔错,但呢碟反而有啲淡味🤣可能因为我哋食咗杂菌个碟先 可能太多忌廉汁,搞到个味道稀咗🤔呢碟个意粉就淋返啲~但味道就🐰𠮶碟调得好啲!饮品: 🐰Earl grey 🦊红菜头苹果汁(🦊表示有)题外话🤣店员每次摆碟都系摆喺我哋隔离个位到 又唔讲声系我哋嘅食物 有啲rr头😆同埋建议可以抹吓个窗!个窗系个大卖点嚟~但系都有几多食物酱汁喺上边🥲总结嚟讲 CP值🆗~ 平平哋($78有意粉有汤有大杯嘢饮)对住个街景大窗食lunch系ok嘅!不过唔洗expect超班食物质素!
餐汤: 蕃茄汤
🐰🦊都觉得有少少酸~不过杂菜都几多几足料!
餐汤
🐰黑松露忌廉杂菌芦荟蝴蝶粉 $78
黑松露忌廉杂菌芦笋蝴蝶粉
🦊菠菜忌廉汁挪威烟三文鱼蝴蝶粉 $98
菠菜忌廉汁挪威烟三文鱼蝴蝶粉
饮品: 🐰Earl grey 🦊红菜头苹果汁(🦊表示有)
黑松露忌廉杂菌蝴蝶粉