2023-09-29
由于最近系铜锣湾上韩文班既关系,所以有时上堂前都系呢区揾好野食😆前排发现呢间装修得好欧美风,装饰摆设都好有格调,就吸引左我去试佢🤪当晚嗌左Wagyu burger 同Bacon cheese burger, 2 set都要左combo,野饮一个饮blackcurrant mango drink, 一个饮Iced coconut 🥥 Wagyu burger 🍔 Burger 个份量都几大, 用料十足,好厚身既和牛扒!!!而唔系普通好薄身既汉堡扒 ,因为用上和牛,口感系比较软绵 ,油脂感比较重,每咬一口佢既肉汁就滴一下,好夸张🤪有埋蕃茄同生菜可以中和口腔薯条系用上幼薯条,唔洗点茄汁都好够味!最主要系炸得够脆又唔油!Bacon cheese burger 🍔我自己就钟意呢款多d,用上安格斯牛既口感就系比较有口感,扎实既感觉,而且好重牛味!bacon都煎得好香口,2款汉堡既包都系一样,好松软,底面都有搽到厚厚的mayonnaise,如减少d相信口感会更加好🥰Iced coconut 🥥 食完汉堡最岩就系饮清爽既野饮,饮完真系透心凉blackcurrant mango drink🍹带点淡淡既黑
Wagyu burger 🍔
Bacon cheese burger 🍔
Iced coconut 🥥
食完汉堡最岩就系饮清爽既野饮,饮完真系透心凉
blackcurrant mango drink🍹
带点淡淡既黑加仑子,都系一个食完burger 唔错既选择
Btw,因为太full冇食到甜品,听讲佢既Gelato好食,下次可以试下🤪