2023-04-29
JJ Live🎤🎶🍸 长周末嘅第一个晚上,咁啱波波有朋友喺JJ Live表演,于是小妹专诚嚟支持佢,顺便试吓呢间新开张冇耐嘅楼上酒吧 + 西餐厅嘅食物质素 💛💛💛💛💛 白酒大蚬意粉($138)🍝意粉口感烟韧,而且味道辣辣哋非常惹味虽然蚬肉嘅味道尚算鲜甜,不过可能厨师事前处理方法未够完善,令小妹啖啖都食到沙粒及贝壳碎🙈 ---‐----------‐------------------------Lime Soda ($78)🍋 💛💛💛💛💛 小妹觉得呢度嘅环境够晒Chill,私隐度亦非常高,好啱跟三五知己一齐嚟放松吓😎 不过小妹唯一感到可惜嘅,系今次只得小妹一个人嚟,试唔到佢哋嘅招牌小食 - “火焰蜜糖鸡翼”😅;下次要约埋班Friend一齐嚟先得😉~ 📌:尖沙咀天文台道8号5楼501室
💛💛💛💛💛
白酒大蚬意粉($138)🍝
意粉口感烟韧,而且味道辣辣哋非常惹味
Lime Soda ($78)🍋
💛💛💛💛💛