2021-07-15 182 浏览
叫咗个all day breakfast + carbonara 俾咗两杯水我地 但其中一杯入面有条唔知线/毛 本身我都唔会饮水 所以就算餐汤嚟嘅时候已经系偏冻 谂住好小事所以冇叫人换 carbonara完全冇味all day breakfast啲嘢食大部分都系㶶.. 除咗块toast.. 食完块toast先见度下面嘅烟肉同唔似鸡扒嘅碎件+腩肉 呢三样嘢食嘅边位㶶哂同特别㶶𠮶面压咗喺碟所以影相时都睇唔出试完前面三样嘢已经知赖嘢 所以冇加$试其他咖啡 剩系叫咗跟餐𠮶杯 个staff挂住玩电话 我叫咗五至六次佢都听唔度 最后要大声少少叫佢先有反应最后杯冻咖啡系酸.. 应该系啲咖啡摆太奈但照冲所以先会咁到埋单 本身book位有85折 但佢冇俾到 好彩我有check单同返佢讲 俾二百几蚊食呢餐 出面可以有其他更好嘅选择总结我去到𠮶时得一枱食紧 唔系忙紧接几枱嘅单 唔明点解啲嘢食可以难食到咁.. 仲要正常嚟讲all day breakfast可以难食嘅机率系十分低.. 本身见啲食评唔错所以嚟试下 不过试完真系冇下次
餐汤嚟嘅时候已经系偏冻 谂住好小事所以冇叫人换
carbonara完全冇味