2024-06-23 1589 浏览
哗 简直就系一个大骗局好多人讲到好有gimmick 好值得去,咁咪去试吓以为香港都可以食到McGriddle,咁咪去试吓讲到必试嘅招牌嘅港式奶茶,咁咪去试吓成件事就系「远啲都唔紧要啦」点知,一入去,呀店员心情唔系咁好㖞,呢样冇𠮶样冇,连奶茶都冇⋯⋯有pancake但无所谓McGriddle ⋯⋯其实,所有出名嘅嘢都无,又原来系期间限定,开咗个IG 系咪可以讲声咁好啦,我认命食薯条算数。等咗一阵,佢又捧咗个all day breakfast 出嚟,又原来话有牛油果⋯⋯ okay 啦咁细看之下⋯⋯Pancake cut咗一半,得一块。味道ok 嘅。串茄系无煮过嘅how come…大啡菇唔热嘅,块芝士好似啱啱喺雪柜拎出嚟就咁摆上去咁⋯⋯我系咪真系嚟食个摆碟真系好新鲜啰,完全食到食物原本嘅味饮品叫咗个荔枝梳打味道OK嘅。只系完全毫无技术可言,有啲荔枝果酱喺底,加椰果,加冰。俾支靓少少嘅梳打水都冇,收38元就有啲贵啰其实,天气又热,又山长水远,附近有冇其他嘢食/ 行,店员态度又差,好似俾人呃咗入KK园咁出返嚟不会有下次。
哗 简直就系一个大骗局
好多人讲到好有gimmick 好值得去,咁咪去试吓
以为香港都可以食到McGriddle,咁咪去试吓
讲到必试嘅招牌嘅港式奶茶,咁咪去试吓
成件事就系「远啲都唔紧要啦」

有pancake但无所谓McGriddle ⋯⋯

咁好啦,我认命食薯条算数。
细看之下⋯⋯
青BB

Pancake cut咗一半,得一块。味道ok 嘅。
串茄系无煮过嘅how come…

真系好新鲜啰,完全食到食物原本嘅味

饮品叫咗个荔枝梳打
荔枝梳打