2023-12-10
好耐无系香港打边炉,呢间真系惊艳佐!我地两个女仔叫一个二人餐再单点多少少,已经超饱🤰🏻酒香花雕玫瑰牛肉真系大推!牛肉充满花雕香,而且系渌得愈耐花雕香就愈重,系口腔散发出黎既花雕香完全增添牛肉鲜味,牛肉本身肉质鲜嫩,口感超好😍另一要大大力赞既系手打丸!我地完全被手打虾丸惊艳佐,虾丸弹牙不得止,仲要有大大粒虾肉,成个口感就系超弹牙,劲香虾味🤩鹅肝墨丸又系一大特色,渌完啲鹅肝直头爆出黎,鹅肝味浓,同墨鱼非常之夹!所有既丸都劲弹牙,用黎打乒乓波都得🤣呢度可以食到唔同牛既部位,牛白肉,牛骨髓呢啲特别啲既部位都有,就好似牛白肉咁好爽脆既口感,牛味又浓,真系一试难忘🤤仲有仲有沙嗲汤底劲香,唔会太辣,有虾米煲出黎,足料!总结:一间抵食又高质既火锅店!P.S.唯一不足系有啲逼,唔系咁好坐,但服务质素同食物质素足以搭救!
我地两个女仔叫一个二人餐再单点多少少,已经超饱🤰🏻
仲有仲有沙嗲汤底劲香,唔会太辣,有虾米煲出黎,足料!
总结:一间抵食又高质既火锅店!