2023-11-21
裕民坊新地標最吸引都係3樓花園,旺中帶靜,附近又有餐廳,其中一間仲好 chill。聽住音樂,望住出面水池,而且3樓又少人行,感覺好舒服。餐牌封面開宗明義話你知食咩最好。新鮮波士頓龍蝦意粉 $228手工意粉有驚喜,出品混合意大利麵粉及本地九龍麵粉廠出產的麵粉,帶小麥香,又口感滿滿。同時襯返半隻新鮮波士頓龍蝦,入口彈牙夠新鮮,蝦頭仲有羔。慢煮牛面頰番紅花意大利飯 $168牛面頰經過慢煮,完全入晒味,肉質軟腍。意大利飯剛好相反,充滿咬口又creamy。黑松露薯條配黑松露蛋黃醬 $68感覺好有誠意,大大碗好多薯條,而且熱辣辣,轉頭已經清晒個醬。白鯷魚茄子蓉多士 $98呢個組合有新鮮感,茄子蓉上有去骨白鯷魚,仲有少少辣粉提味,好香魚味又開胃。Mystical Rosa $88對住咁chill既環境,呢杯有玫瑰花既mocktail 真係岩晒。味道主打芒果汁,菠蘿汁同橙汁,中間有玫瑰花形既冰。Caramel latte $48
聽住音樂,望住出面水池,而且3樓又少人行,感覺好舒服。
餐牌封面開宗明義話你知食咩最好。
新鮮波士頓龍蝦意粉 $228
慢煮牛面頰番紅花意大利飯 $168