2022-07-26 40 浏览
夏日炎炎,基本上一出街就流失好多水份,系条街到要补充水份就紧系买珍奶🧋。本身以为亨环天后系food court唔会有手摇店,点知一入去就即刻自打嘴巴🤭佢好似一个小型葵广咁,都进驻左唔少食店,好岩年轻人去👫。 🐒伯爵咖啡冻奶茶(微糖少冰)💰$28🐒柚香晶球绿茶(微糖少冰)💰$30饮品黎讲好正常,因为配料原本都有足够甜度,所以我地嗌左微糖都够甜👍🏼配料份量都足,而2杯入面我就中意柚香晶球绿茶多啲,因为好Refreshing💦岩哂呢啲天气呢间手摇大家都应该成日系街度都见到唔少分店😂应该都唔洗我多介绍,但原来系天后呢间分店系有糯米糍卖,咁就无理由唔试一试啦🥭。🐒芒果糯米糍💰$20虽然唔系话好大粒,但都见到芒果份量都占3/4,如果突然间想食又唔知边到揾到,手作功夫茶帮到你😂

🐒伯爵咖啡冻奶茶(微糖少冰)💰$28
🐒柚香晶球绿茶(微糖少冰)💰$30