流金岁月(晚餐)之前因为贵所以唔敢去食,无耐去过既同事话d野食其实麻麻地叫我唔使去试都得!又系因为自己的生日所以有人请食饭,哈哈~今次好唔好都去下喇!(最后等了1.5小时先有位><快饿死了...)总共5个人,叫左1个4人餐加多笼小笼包同一个荷叶炒饭。前菜系醉鸡+薰鱼(前者一般,后者虽然黑麻麻咁样估唔到几好食wor)汤类系粟米鱼肚羹(同行朋友话个味好淡,不过我觉得ok,自行叫佢拎d红醋再加落去一齐食,正正正)主菜有京川式炒虾球(虾肉很弹呀,正正,不过对我黎讲太辣><)+鲍鱼菇扒小棠菜(ok,清清地)小笼包(皮很厚,本来想摊一阵之后成个放入口,点知好快就冻左,d皮硬左;加上比较油腻)荷叶炒饭(墨鱼汁既颜色,不过好食,湿湿的不会食到太口干)每人130$,都唔系贵既,不过觉得隔离既金沪庭d野虽然贵dd不过好食d,嘻嘻!
流金岁月(晚餐)

总共5个人,叫左1个4人餐加多笼小笼包同一个荷叶炒饭。

荷叶炒饭(墨鱼汁既颜色,不过好食,湿湿的不会食到太口干)