2010-04-27 26 浏览
因为CE;好耐冇上黎打食评;依家打番几篇先~€16号果晚想出去食饭;同屋企人介绍左呢间;黎左食晚饭;仲撞到中学同学TIM!我地食左好多野;叫左墨鱼汁面,牛肉PIZZA,卡邦尼海鲜PIZZACHEESE FOCACCIA,薯角,铁板蚬,细园园沙律,最后仲加左个杂菌意大利饭;再追加左两位任饮~墨鱼汁面其实冇乜特别O既味道;但系好油!仲食到个咀黑蚊蚊~~用纸巾抹番好似写书法咁= ="第1次食;都吾错O既;意粉又吾错!吾太UN墨鱼做得好好!爽口;吾会咬极都吾烂~牛肉PIZZA试左粒牛肉;因为太饱;哈!!又吾错㖞!!吾系话劲鞋口果D;都几林;仲有肉汁;卡邦尼海鲜PIZZA有熟O既3文鱼;我真系麻麻地~不过其他又OK!都系有墨鱼;€1样爽口!CHEESE FOCACCIA吾知中文叫咩,之后等细佬黎仲ENCORE左个!落枱已经好香芝士味!!!极好味!!好软身;好香芝士味;好多芝士!9蚊真系好值牙!!!薯角薯角就O系咁多样野比故差O既1样;虽然薯角系热O既;但系好林;完全吾似岩岩炸'应该系{翻叮}所以有D失望~铁板蚬妈妈话食到好多只有沙;但系我食左几只都冇;好干身;反而我会钟意食有
因为CE;好耐冇上黎打食评;依家打番几篇先~€

16号果晚想出去食饭;同屋企人介绍左呢间;
黎左食晚饭;仲撞到中学同学TIM!

再追加左两位任饮~

墨鱼汁面
其实冇乜特别O既味道;但系好油!
仲食到个咀黑蚊蚊~~用纸巾抹番好似写书法咁= ="
第1次食;都吾错O既;意粉又吾错!吾太UN
墨鱼做得好好!爽口;吾会咬极都吾烂~

牛肉PIZZA
试左粒牛肉;因为太饱;哈!!又吾错㖞!!

吾系话劲鞋口果D;都几林;仲有肉汁;

卡邦尼海鲜PIZZA
有熟O既3文鱼;我真系麻麻地~不过其他又OK!
都系有墨鱼;€1样爽口!

CHEESE FOCACCIA
吾知中文叫咩,之后等细佬黎仲ENCORE左个!
9蚊真系好值牙!!!

薯角
薯角就O系咁多样野比故差O既1样;
虽然薯角系热O既;但系好林;完全吾似岩岩炸'
应该系{翻叮}所以有D失望~

铁板蚬
妈妈话食到好多只有沙;但系我食左几只都冇;
好干身;反而我会钟意食有汤O既多D!
太干身;虽然几抵食;不过应该下次黎吾会拣~

田园沙律跟意大利菜汤
我吾饮红汤;但系爸爸妈妈饮完都话几好;
沙律就系用左千岛酱;最好味但系最肥O既DRESSING
生菜好爽口;小蕃茄好新鲜!

杂菌意大利饭
好多CREAM!好留;好饱!但系果种香味系食完想再食;
意大利饭处理得好好;吾会太生又吾会太林;
呢个好GOOD!但系杂菌就比较林身;虽然入味;但系好梅O既感觉~

饮品;
任饮吾止有SOFT DRINKS,仲有COFFEE,朱古力,美禄都有!
仲有英式茶,LEMON TEA,蜜核业等等;款式都几多;
自助形式又吾错;几BUY佢IDEA~

下次要再黎;实在太平!!!
意大利饭
前;铁板蚬,后;薯角