2K
2024-01-29 9 浏览
👱🏻‍♀️补身养生好easy👱🏻‍♀️-陪老妈子办年货 除咗参茸海味 女士养生养颜 燕窝系首选 今日去咗间楼上燕窝店嘅新蒲岗舖采购 顺便买外卖🥡返屋企叹-🥥椰汁木瓜炖雪燕甜品每日鲜制‼️ 滋润养颜炖燕窝系孝敬老妈子嘅😘 燕窝碎白𠽌𠽌 木瓜清甜 味道少甜清清地 椰香丰富 啱晒佢心意-🍮木瓜奶冻奶冻自己食😬 每啖滑嘟嘟 奶味浓郁creamy 牛奶控必试‼️ 食完之后 仲可以留番个靓靓玻璃樽装零食-🐔胶原蛋白浓鸡汤呢个汤简直系女士至爱😍 碗半份量一次过饮完 方便𢹂带 摆两包喺公司冰格再叮热 滋补话咁易🥹 入口先有鸡汤鲜甜 跟住系好重嘅胶质 饮完我又冇口渴㖞☺️ 真材实料唔落味精-🍖蒜辣鸡翼尖蒜末多🧄 蒜味重而浓 捞饭好正 配啤酒🍻做小食亦得 鸡翼尖有麻油香-📍啖啖燕窝新蒲岗彩虹道226-228号永显工业大厦地下C3铺
👱🏻‍♀️补身养生好easy👱🏻‍♀️
🥥椰汁木瓜炖雪燕