2008-08-19 1039 浏览
听过这里好食又抵食, 中午寄完信, 不怕炎夏30几度, 行过桥, 来演艺学院, 试试个Canteen, 因为不知何时搬过合和, 湾西呢边, 又要尽量发掘.行到门口, closed for refurbuishment.....吓了一声, 咁辛苦行到过黎, 你同我玩闭门羹....再看清楚一点, 原来上多一层, 在Cafe继续经营. 不过, 看过其他Post, 对比下, 好明显野食选择少左.12.50到, 焗饭已售罄, 意粉是最后一碟. 其余的只有两 三𩠌饭.好多在金钟 湾西 湾北 上班既人走来, 加上刚落堂的跳舞班, 同Staff, Coffee shop full house. 个意粉, 即叫即炒, 就是因为见到佢即炒, 同两 三𩠌饭., 当然比较好, 而且幸运地, 最后一碟.味道不过不失, 但连饮, 27.5.......抵食....难怪这么偏远的地方, 一样有小人龙.